Mos Gerila din povesti

 

Mos Gerila,Mos gerila
Eu de-mult te astept cu dor.
Te iubesc ca si pe tata-
Char de nu mi-i da cadou.

Totusi vreau cadu-papusa,
Din povestea Zanelor
Ce prin vis deschde usa
Si ma ia cu dinsa-n zbor.

Ma-nvarteste,ma-nvarteste,
Prin palateie domnesti,
Iar in zori tot se sfarsete,-
Ma trezesc in dormitor:
-Nici papusa,nici palate-
Cu mamica-mbratisate.


Рецензии