Коли хочеться жити..

І в момент, коли хочеться жити,
Відчувати це кожне "Сьогодні",
І принести щось добре, навчити,
Та навчатись  самій, відповідно..

..Розбивайте, ламайте всі рамки,
Бо вся істина тільки в простому,
Залишайте життєві відмітки,
Й не жалійтесь ніколи не втому.

І в момент, коли хочеться жити,
Відчувайте усе, що навколо,
І наповнитись всім, відновити,
Всі можлисті, вже знавши долю..

Те підґрунтя, що є під ногами,
Лиш нагадує викинуть лінь,
Й не стояти на місці, роками,
А іти у майбутнє, без стін.


Рецензии