Так я не ангел

Так я не ангел той що ж,
Моє кохання знов не тривож,
Вбий краще бо крил вже нема,
Спалила до тла їх, а попіл змела,

Болі фантомні лише на спині,
Та в серці діру залишила мені,
Я не титан та вже не ангел давно,
Хочу бути з тобою, та тобі все одно.   

Взривається всесвіт кожен день для мене,
Там десь далеко де немає зі мною тебе,
І з зорепадом кожним лише бажання одне,
Подаруй мені крила, полетим - де надія ще є...


Рецензии