Mos Gerila din povesti

Mos Gerila, Mos Gerila
Eu de-mult te-astept cu dor.
Te iubesc ca si pe tata -
Chiar de nu mi-i da cadou.

Totusi, vreau cadou - papusa,
Din povestea Zanelor
Ce prin vis deschide usa
Si ma ia cu dansa-n zbor.

Ma-nvarteste, ma-nvarteste
Prin palatele domnesti,
Iar in zori tot se sfarseste -
Ma trezesc in dormitor:
- Nici papusa, nici palate -
Cu mamica -mbratisate


Рецензии