МАТИ

        "Мати,мати жде з війни солдата..."

                З Пісні

Вже війна і свинцеві зернятка
Сіє смерть в сірий степ,
Риють землю зелені гармати-
Зла полин проросте.

Світить місяця лезо кривеньке,
Ізувірськи бліде,
Відправляє дітей своїх Ненька
У спасіння святе.

Мов ягнят мовчазних на заклання,
В кров вмочивши вуста,
Що цілують Священне Писання
І всі рани Христа.

5.8.14.вт.на перроне станции Владиславовка.


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.