***

гэты поўны месяц
О, як жа ён высока!
а я так нізка
на зямлі сяджу
з табою размаўляю
ні кажучы ні слова
як і з ім...
я, збольшасці, маўчу

ды гэта не каханне...
гэта проста жнівень!
ды і не слёзы гэта
гэта летні лівень
змывае мары
цвязорзы і нявінны
ізноў я штось зрабіў
не так! :(


Рецензии