Язихъбиубси уркIи

Язихъбиубси уркIи

ЧехIедиулрив марли
Пашмандиубти хIулби?
ХIу чераэс дигули
Язихъбиубси уркIи?!

Припев
Дила дигайла дугьби,
Кьабулдарагу дарман.
ХIечи хIерти жан хIулби
Диубли сари пашман.

Нушала жагьти гIямру
Заядарес гIяйиб саб.
Набчи хIеракIадли хIу
ХIед халаси бунагь саб.
 
Авлахъ вавнали кьяйда
Дигили бицIиб уркIи.
Амма дигай гьаргдарес
Кумек хIебарри хIуни.


Рецензии