Без тебе пустий, без тебе

Не знаю твоїх думок, почуттів
Може тоді я б так не горів,
Вибач прошу за мою слабину,
Не знаю, що далі- тону,

Без тебе пустий, без тебе,
Немає думок, тільки небо,
І в мені купа зірок яких,
Не потрібно для тебе...


Рецензии