ХIеделкьун чарх дигайли

Дигай дихьилра нуни
Унрашан рурсиличи.
ХIерхIерикIар жан рурси
Дила пашман хIулбачи.

Дигай делкьахъес нуни
Се дигара бирира.
УркIила хIу руцили
Ардякьунгу бурхIнира.

ХIеделкьун чарх дигайли
ХIу мякьла хIеракIили.
Делкьесара гIянжили
Рахли бебкIа бакIали?

ХIеделкьун чарх дигайли
ГIянжили лукьутира?!
ЦIяб хIябли уцибхIели
Дигай гьандиркутира?!



На литературном


Рецензии