До душ гнилих

До душ гнилих

Зірветься подих і тяжке чоло,
Впаде на плечі страх і недовіра,
До душ гнилих, сердець порожніх,
Зійде антихрист по смолі.

Коліна витирає тихо,
Де свічка вигорає вмить,
Тримай роздягнутих і вбитих,
Так швидко затихає біль.

Неначе вся отрута,
Поїла всіх святих,
І у кайданах довгих,
Вмирає бідний світ.


Рецензии
Дуже 1 дуже прикро.але у чьомусь Ви прави)))))))))))))

Наталия Безносова Мильковская   05.06.2015 05:14     Заявить о нарушении