Лелеки

Дивлюсь на ці хатинки в вербах
Вони такі біленьки всі стоять
І дахи червоненьки виглядають
Лелеки прилітають в чарівний наш край.

Вони будують гнізда на деревах
Співають дуже чудно навесні,
Неначе хочуть донести всім людям,
Що треба жити мирно на землі.

Не воювати,не вбивати ближніх,
Ні в чому не повинних ні дітей,жінок.
Ну схаменіться! Ми вас всі благаєм,
Невже мало страждань нам довелось.

Щоб не лилася кров у нас рікою?
Хіба мало пролилося її?
Невже не хочеться вам жити мирно,
На нашій українській,дорогій землі?

І прийде скоро час на землю нашу рідну
І вдягнемо ми вишиванки всі
І заспіваємо на всю країну
Людські серця навіки об'єднаєм ми.


Рецензии