Я не в рю

 Н , я не в рю,
Що, не поц лую тебе знов.
Н , я не зум ю, зв льнитись в д тво х оков.
Забути я  не в силах
Тих трепетних хвилин
Я почувалась мов на крилах
Лет ла, як з ру н.
Втрачати найпрост ше,
А от як зберегти?
Того, хто серцю наймил ший,
Для мене найдорожчий ти.

22.09.02.


Рецензии