Синiм поглядом-i волошкою

Ніжністю пішла в небо хмарина,
Червоним маком розквіта долина.
І синім поглядом землі-її волошкою,
Я щастя черпаю повною ложкою.

Я випиваю кохання з любою,
Життя без неї настане згубою.
І вишиваю серцем узори я...
Заквітчана кохана,в коханні зморена.

Малюю з усмішки лице за хмарою,
Кохання гляне,наче примарою.
Та юність радісно світанком згаяна,
Чи то зурочена,чи то нараяна?

Тож знову квітами,тож знову подихом,
Земля квітує знов,з маленьким продихом.
Ніжністю пішла в небо хмарина...
І надія знову,й знову лине.

Руками білими,та ніжками по полу,
Також веселкою,летить вона до долу.
Гарною піснею,чудними віршами...
Словами ніжними,не чуть не гіршими.

Ніжністю пішла в небо хмарина,
Червоним маком розквіта долина.
І синім поглядом землі-її волошкою,
Я щастя черпаю,повною ложкою.
  (Понкратова.Е.В.)


Рецензии