Злива

В ніч ступає тихою ходою,
Гордість тиха,ніжна,шаноблива.
Щоб напитись з джерела водою,
В ніч зілляла з неба,чорна злива.

В ніч ступає тихою ходою,
Тихою ходою в ніч вступає...
Слухає,як ми ідем з тобою
І як у грозі наш слід лунає.

В ніч вступає тихою ходою,
В ніч ступає і ходить по кришам.
Дивиться,як ми ідем з тобою,
Злива наблюдає,тихо... Тиша!
  (Понкратова.Е.В.)


Рецензии