1снують у Всесв1т1 певн1 закони

1снують у Всесвіті певні закони.
Весь світ підкоряється їм.
Про деякі з них ми у школі почули.
А інші відомі не всім.

Закон притяжіння - найбільше важливий.
Й причини і наслідку він.
Як думаєш ти, так і світ озоветься.
Як вдариш у дзвони - отримаєш дзвін.

Тож стеж за думками своїми уважно,
Бо твориш довкілля своє.
Той простір, де житимеш завтра й позавтра.
А нині - як думав раніш - те і є.


Рецензии