Обикновени рисунки-76 Вечер

Луната пълни
своя облик
с мечтания
и светли облаци
обвит.
Така е тихо...
Даже Вятърът
намерил е
леговище
за тази вечер
някъде
високо в
Планината.
Дали за дълго
ще остане скрит?

Странник
29. 07.2014г.
Банско

Изображение- Интернет



Рецензии