Дорога

Дорога без кінця та краю,
А над дорогою берізоньки стрункі
І верби кучеряві нахилились
Бажають шляху нам щасливого в житті.

Життя,як ця дорога,різнобарвне,
То шлях прямий,то знову вверх та вниз,
Тут поворот наліво,там направо,
Завжди спішим,бо встигнуть треба скрізь.

Ось дощ з небес полився,щоб умити
Всю землю і повітря освіжить
І раптом сонечко,струмочком променя блиснуло нам у вічі
І райдуга,як коромисло, розкинулася в синій далині.

Вона зачарувала нас своєю красотою
І так хотілось доторкнутись до її,
Це Бог нам райдугу подарував
І заключив він згоду,що більш не буде в нас потопу на землі.


Рецензии