Йдем

Ми переходимо до нОвої ступЕні,
З сезону йдем в новИй сезон,
Ми відганяємо від себе зайві тіні,
І реставруєм свій життєвий фон.

Ми формулюємо нові в собі поняття,
Будуєм висновки із вивчених уроків,
Погасле якось - роздуваємо багаття,
І здобуваєм мудрість з певних кроків.


Рецензии