Забутi РЕЧi-душi думками

Забуті речі стоять долі,
Неначе в домі на престолі.
Дарунок часу,сонця втома,
На подив,нам усім відома.

Дивні забуті часом речі,
Мов хустка з шовку,що на плечі...
Упала,з подивом до ніг...
На батьківський старий поріг.

Забуті речі,думка вчасно...
Та все чудово,та все ясно.
І мови струмінь золотий,
Думкою в душу знов розлий.

Забуті і чудові речі,
Немов готуються до втечі.
Проте це чудо промайне,
Згадки крилом черкнув мене.

Ну от і знову,знову,знову...
Сама складаюсь у розмову.
Миттєвих хвиль вже не боюсь,
І щастя розливаю знову.

І всього у житті доб'юсь,
Чудові і забуті речі...
Спогадом линуть в тихий вечір,
Де в ночі снам місця нема.

Тому й сумую знов сама,
Забуті речі,що кохання,
Хвилина в спогадах остання,
Та поділитись з ким нема...
Тож смуток п'ю знову сама.
  (Понкратова.Е.В.)


Рецензии