Послухай, серце притомилось

Послухай, серце притомилось.
В очах ти бачиш світ очей... ..
Ти в серці пташкой поселилась
І тьохкаєш серед ночей.

Пекучий біль… Як точно ти сказала...
Горить вогнем, палає, наче пекло
В душі перон казкового вокзала,
А поїзд зник, сьогодні він далеко...

На мить я хочу все забути,
В твоїх долонях заблукати,
В твоїх очах навік заснути
І попалить між нами грати...


Рецензии
Конечно, сердце притомится - умерить пыл немного надо,
А то покинет нас тот рыцарь, что раздевает одним взглядом...

Советую, как специалист...С теплой улыбкой...

Феникс 31   27.08.2014 17:58     Заявить о нарушении