Вiрю Боговi

Не дивлюсь я набiк, не дивлюсь,
I вiстей не чую... Лiто красне!
Я в уявi зараз опинюсь
Там, де смiх, де усмiшка не гасне!

Там Господь серед Своїх дiтей,
Там нема нi слiз, нi ран, нi болю,
Там життя, повiтря - все святе!-
Нам би, люди, мати таку долю.

Там всi тi, хто серце вiдкривав
Цiлоденно Боговi, Владицi,
Хто iз Ним дороги всi долав,
Воду пив iз вiчної криницi!

Не дивлюсь я набiк, не дивлюсь,
Вiрю Боговi, у кращу свою долю,
Я Йому в молитвi усмiхнусь,
І піду вершити* святу волю**!
           05.08.2014

* "Минається і світ, і його пожадливість,
а хто Божу волю виконує, той повік пробуває!" -
          Біблія, 1 Івана 2: 17.

** "...воля Божа, освячення ваше..." -
          Біблія, Солунян 4: 3.


Рецензии
Только с Верою человек живет! Есть над чем призадуматься. Спасибо.

Сергей Столбов   07.08.2014 01:54     Заявить о нарушении
Спасибо за понимание!
Мира и добра!

Людмила Дзвонок   07.08.2014 16:40   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.