Господи! Да хто дэ там ходыть!?

За окном во! І а ны спросу й.
О! То с Пінска шляхта ж КонёфСКА

Шося мні тут во хтося робыць.
А я но а во йім морковку й ш.
Га, а нашчо бо ша й шоб плота
Да отчыньВаль Байім якой-то.

Мы і самы бо господары ж!
У в чужому саду во завшы й.
От яка у Васькы вш слобода:
Ходыць бо ф трусах во в коморы.

Мухоморку ш во выгналь дошчык.
А ты шо ля нам дусту ш сволач.
Мы і так ля вас гонды добры сь:
Бацыс во? Тягаем повоску й?

Мама мія! Вся Рылавовска
Во гуляець ф шортыках ф Грома!
А ля вон карова чы здохла,
Чы то шо, шо ны Васьцы й моля п.

Вот як чавым морсук у ф боГА Й
Пхайім но ногамы воротца!
Бо Ж а ек шэ вам 2-цытьшостка
Да накрые 100лычка в мордав.

Нам жэ бо по 100 чы аж осянь.
Да і а ныма ж ны хворобы й.
Но ты шо скажы звіро-кломням –
Тут жэ схватыш лёду обойму, х!

От ек Ёгу лёгінька гоньдзя, К,
Дзякуй Божа,
Жыці ва ў псоўні.

А НІ вам табе хоць маслёнка,
А ні сыр на масла з дзіч поўна.
А НІ каб спытаці: мо, нада
Вам тут, бацька, яйка ці шклянка?

... ну, от мы ш прыйихав з Янова.
Да й всяво у краме давольна


Рецензии