08. курортний роман

ТИ ПАМ'ЯТАЄШ, ЯК ВЕСНОЮ
МИ ПОЗНАЙОМИЛИСЬ З ТОБОЮ,
ЯСКРАВЕ СОНЦЕ НАМ СВІТИЛО
І НАВКРУГИ ВСЕ ЗЕЛЕНІЛО.
ПТАШКИ НАМ ДЗВІНКО ЩЕБЕТАЛИ,
І СЕРЦЕ СПІВОМ ЗІГРІВАЛИ,
ТРАВИЧКА ЗАПАХОМ П'ЯНИЛА,
І НАШІ ДУШІ ПОРІДНИЛА.
А МИ НА ЛАВОЧЦІ СИДІЛИ,
ПРО ВСЕ НА СВІТІ ГОМОНІЛИ,
А В ПАРКУ МУЗИКА ЛУНАЛА,
ПО СТЕЖЦІ БІЛОЧКА СКАКАЛА.
Я ЧАСТО ЗГАДУЮ ТІ ДНІ
І ТВОЇ КВІТИ НА СТОЛІ,
І ЯК НА ТАНЦЯХ ТАНЦЮВАЛИ,
А ПОТІМ ВВЕЧЕРІ ГУЛЯЛИ,
БО РОЗЛУЧАТИСЬ НЕ ХОТІЛИ
І ВСЮДИ РАЗОМ МИ ХОДИЛИ.
МАБУТЬ ВІД ДОВГОГО ЧЕКАННЯ,
ПРИЙШЛО ДО НАС ПАЛКЕ КОХАННЯ.
А МОЖЕ, ЩО НЕ РАЗ СТРАЖДАЛИ,
ЧОГОСЬ ЧЕКАЛИ І НЕ ЗНАЛИ,
ЧОМУ НА СЕРЦІ БУЛО ВАЖКО,
ЧОГО ДУША СТОГНАЛА ТЯЖКО.
ЇМ НЕ ХВАТАЛО ДОБРОТИ,
ЛЮБОВІ, ЛАСКИ, ТЕПЛОТИ.
І ЩАСТЯ ПРИПЛИВЛО РІКОЮ,
ТЕПЕР МИ РАЗОМ ІЗ ТОБОЮ.
І МИ, ОКРИЛЕНІ ЛЮБОВ'Ю,
ПОПРАВИЛИ СВОЄ ЗДОРОВ'Я.
ЛЮБОВ ЗАЛИШИЛАСЬ В СЕРЦЯХ,
І СТАЛОСЬ ВСЕ ЦЕ В ТРУСКАВЦЯХ.
І ХОЧ КУРОРТНИЙ В НАС РОМАН,
ВІН НЕ ЗАЛИШИВ НАМ ОБМАН,
А НАС НАВІКИ ПОРІДНИВ
І НАС ЩАСЛИВИМИ ЗРОБИВ.

30.03.12.

ОЛЯ ГОДНЯ
с.ГОРБАКІВ


Рецензии