Вичи авур багъиш тир

Шииратдин булах я зун, гьуьл я зун,
Шииратдин СтІал вацІ я, Нил я зун.
Шииратдин Шалбуз дагъдин кьил я зун,
Сад Аллагьди Вичи авур багъиш тир.

Цавун арш я рагъ, варз авай гъетерин,
Багъ емишрин, ципицІар квай бертерин,
Ризкьийрин ник, туртурринни къветерин,
Сад Аллагьди Вичи авур багъиш тир.

Хазинадин сагьиб пара чІаларин,
Чилин къатар девлетринни-маларин.
Есир я зун къизилгуьлрин валарин,
Сад Аллагьди Вичи авур багъиш тир.

Шииратди, ерли рекьин тийидай,
Чан гана заз, рагъ тир туьхуьн тийидай.
Алакьунар гана къуьхуьн тийидай,
Сад Аллагьди Вичи гайи багъиш тир.

Рагъ алай югъ, варз алай йиф гатфарин,
Живерин лаз, берекатрин марфарин,
Жавагьирар гана лезги гафарин,
Сад Аллагьди Вичи гайи багъиш тир.

Шииратди багъишай кьван муьгьуьббат,
Гьисаб тежер кьван гана са мусибат.
Сажидинахъ ава зигьин ва гьайбат,
Сад Аллагьди Вичи авур багъиш тир.


Рецензии