Апошний лист з Афгана

Любая Матуля!
Ліст табе пішу,
Каб паспець раскрыці
Прад табой душу.
Быў дурны і крыўдзіў
Мамачку сваю.
Я цябе адзіную
Ў свеце так люблю!
Хочацца дадому,
Да цябе прыйсці,
Зноў тваю пяшчоту
І любоў знайсці!
Я араў бы,сеяў,
Дзетак нараджаў,
Мілую Матулю
Век бы паважаў!
Ды цяпер ваюю
На чужой зямлі,
Не было б каб гора
Ў сваім краі!
Калі я загіну
Ў заўтрашнім баю,
Не хвалюйся,маці:
Буду я ў раю!
Мамка залатая!
Беражы сябе,
Што бы не збылося,
Помні аба мне!
Ну, бывай,Матуля,
Сонейка маё!
Чакай з перамогай
Ты дзіця сваё!


Рецензии