Йидэ Ж машына во,

Ріжэ шыпшынку Мняв.
Косыть, ну, колюхы й

І вот ОкутХор узев свою кхему
І скынумш ф корчі Ш.
Ну, бо рубашка Ж блізей ексь телу з.
І мусГій ны сквырныць.

Інінційайційка гондычкы в бесый:
Гэ! Да я жэ тобі б
Шяс по-москофскі вріжу кансервок!
Шлангом да спынку полійм!

Нігіры ходють-бродять по Темзы шч.
От мы іх тут і й пудмый з.
А насчот того, шо во в башкенцы, й
На хер нам, дылд.

Да, ну, жара вжо п, ек как прамо в ГрейЦый.
І ты в100іш на нозі й,
Як ты калека
Шэ й гажный з детства в Сухым Барі Ж.

Шо ж мы тут можэм з гэныё Кепко.
Но владыты пыць.
Ну, бігчы шэ во до Нінкы
Да хвать за й колінц.

Гром грымыть? Нет. Мы со скверны
В тэй жытц розбралысь:
Ны зайМайСІК хернёё, Ягнетко!
Йды ліпш про3звысь.

Мы ж ны пойімо во пташок скэлька вш:
СлоікОМ бы й.
Хтося ж відае
Про обіды йіх
На звер-чоловік.
 


Рецензии