Коли не бачу, не чую тебе

Розриває мене від невідомості,
Коли не бачу, не чую тебе,
Ти засіла в моїй підсвідомості,
Як бути тепер і куди мене занесе,

Купа до купи складаю усі повноваження,
Та в полон не здаюсь йду до кінця,
Від тебе лиш чую одні зауваження,
Ще більше кохаю, ти крила мені віддала,

Злітаю та падаю і вже не ті враження,
Без тебе нервуюсь та місця мені нема,
Ти згоди знов не даєш на побачення,
Та в німому кіно потяг не прийшов на вокзал.


Рецензии
Гарно!i вiдчувуэтся надiя...на початку вiрша.

з повагою,Елiна.

Элина Оураниос   06.08.2014 00:29     Заявить о нарушении