Кузя

Прекрасно порушувати із тобою всі правила,
Робити спонтанні речі, які б раніше не допустив.
Своїм поглядом безжально мене звабила,
І я вже не зміг  тебе від себе відпустить.

Без тебе, як човен в океані бродив,
На зустріч вітру, мої друзі – чайки!
Ти берег  спасіння, на який мене шторм прибив,
Без сумніву, але не варто ставити ставки.

Я вивчаю тебе і смаки твої детально,
Сіро-зелені очі,  недолюблюєш пломбір.
Неймовірно, початком всього цього був лист вітальний,
А тепер бережу тебе, як найдорожчій сувенір …


За це я долі й «шторму» Дякую!


Рецензии