в той день

в той день моє волосся пахло квітами
суворих недосяжних гір
і кров лилась в моєму серці ритмами
і шелест листя був для мене спів
стікаючи водою у безодню
хтось поряд йшов, хтось падав і сміявся
і не згадати вже мені сьогодні
як ворон у повітря підіймався

як чорні крила зіштовхнули з хмари воду
як вода з хмар лилась в кишеню страху
узявши пір’я ворона за зброю
я знову починала все спочатку


Рецензии