Фiзика - не лiрика

Фізика - не лірика.
У віршах ніхто
скласти панегірика
їй не зміг. Ато.
Дії поза римами
і законів сіль...
Є марнотворимими
з них вірші: кисіль...
Атоми, молекули,
вектори... В цей світ
надто важко деколи
вникнути як слід.
Та на справі знається
вчитель - відкривач
істини. Дізнається
з ним її шукач.
Я ретельно вчитися
звик в часи шкільні.
Має підкоритися
фізика мені.

* Друкується за версією
  раніше виданих мною
  поетичних книг для дітей.


Рецензии