Пекная е в мяне Томк!

Прам аж тамограф с поўсць:
Да ета шь шізоўнь? Ну, твой Зоў

Шо шэ нам, людюм, нада.
Шоб но назаўшы шчасце!
А заробыв ты, дЯбла,
Хоть дэ яку б моркоўк?

Так вот спытай ж ву батька:
Чым він тыбэ пак змайс3-ф?
А! Був лайдак у в Рака ш:
Ны працюВаль над Стралой Ж!

Нет! Я сейчас шах-шах Бяш.
Шо, ну, во Мняв уважыл.
Прамо-такы я Гадына.
І дам в7 в лоб шч.

Шо ж вам яшо тут даты.
Ек нету в міре Батька й,
Шо за усіх  стараўся,
Ек прамо Шеша, тоўк всю вашу пустош-поўсць.
Еш жэ шіпы своі, жоўч!

Польза жэ е од богатства,
Ек ны в задку й любоў шч.
Кым жэ, ну, чым чы, рошДён ты, скупідом?
Коль а ні Кепк ні с Ільлё…
Ждём же й од жеб благародсф.

...вот хлопцы розВлекХайЮца Ж:
Розы, ны шчок!
А сэрц вжэ таво?


Рецензии