В красi природнiй лiки для душi

 Моя душа ще відчуває літо,
 Хоч у дворі вирує листопад.
 Знайшла бджола і п’є нектар із квітки
 І  я в порі отак, як літній сад.

 Уперто не здаюсь на розпач долі,
 Вслухаюсь в музику осінньої пори.
 Мов зачарований у золотім полоні,
 В молитві руки здіймаю догори.

 Туди, де осінь тенета розкидає,
 Проміння сонячне на землю щиро ллє.
 Мої печалі в листочки завертає
 І з душі в яр, чи в річку віднесе…

 А я милуюсь природною  порою,
 Рожевим сонцем  й  зорями вночі.
 Її сприймаю щиро і з  любов’ю,
 В красі природній  ліки для душі!


Рецензии