Капричио

КАПРИЧИО

Не искам да повярвам.
Но е истина.
Горчива и отровна,
многосложна.
Сърцето  ти на друга е орисано,
а аз съм
само вечер невъзможна.

Премазана
от мъжко разноличие,
запалена от миговете топли,
Душата ми
неписано капричио
реди за теб
от скритите си вопли.
         11.02.2014г.


Рецензии