Укра на

Едина моя,багатострадальна
Неподiльна!мого серця колисальня
Молода,вся кинута в кохання
Мое серденько,о серденько безкрайне!
Даровита ти моя,безталанна
Вся у житi , строга ти,ти невблаганна
Рiдна мати ти моя!ти- свобода!
Покозачена уся,смila з роду
Вiдчайдушна ти моя,слiзьми вмита
На хрестi Майдану оживаеш,ти убита
Мрiе ти моя!ти кордони
Ти -кра;,геройство,армiя й ворони
Ворогами ти пiдбита!Моя квiтка
Гордо; калини Чорна гiлка
О Гордине ти мое!Королiвно
Невсипуща ти моя ,Батькiвщино!
Ночi над Днiпром,вiйна на Сходi
Пiсня Кобзаря у переходi !
Зipко ти моя,дивна-дивна
О моя душа!вipна,вipна
Покозачена моя Укра;на!
Квiтко ти моя!Ти-едина!


Рецензии