Ще вчора - брат

Ти йдеш один,
А світ смердить війною,
І в небі літаки.
Горить бензин,
Готуючись до бою.
Усе навколо - навпаки.

Ще вчора брат -
Тепер затятий ворог.
Такі криваві сни...
Едемський сад
Перетворився в порох:
Залишився кордон війни.

Ти йдеш один,
З усіх усюд - новини,
З усіх будинків - страх.
Ось - магазин
(Старий підвальчик винний),
Тепер там тільки біль і жах.

Ще вчора брат -
Сьогодні взяв за горло
І видихає дим.
Безжальний кат!
Любов - вона ж не порно.
Ніколи не вертай сюди.


Рецензии