Лишень на мить

Рве вітер сердечну струну,
А я у долонях тону...
Від щастя чудової миті,
Не перша у нашому світі.

Чудово,палає мов сонце,
Звістка,сердець гола стрічка.
І падають долі схиляясь сердечка,
Теплом нашим знову зігріті.

Не лине голос і далеко в гаю,
Пташки співають ...
В тиху ніч співають.
Ну ось ти чуєш як звенить...

Лишень на мить,лишень на мить.
  (Понкратова.Е.В.)


Рецензии