Н чне

Чому думки мої палають,
чому в серці немає спокою,
тому, що завтра тебе не побачу,
тому, що житя піде осторонь.

немає пригоди в тому,
сил моїх більше немає,
я тебе кличу, але ти не чуєшь,
море спалахнуло, надії, що в мить обірвалась.


Рецензии