***

Безпорадні почуття, як рани,
Що бентежать в темряві ночей.
Ніби чую знову голос  мами,
Бачу сум зневіриних очей.

Там, на Сході - сполахи гармати
Розривають темряву степів...
Ах, пробачте, моя рідна мати,
Захистити Вас я не зумів.


Рецензии