Доле моя

Напиши менi,напиши менi, будь ласка,
Подзвони,хоч вiсточку прийшли,
Годi вже, знiми ту кляту маску,
I так багато рокiв  мимо геть пройшли.

Я хочу нести кару, але знати все.
Бо нестерпно так в невiданнi сидiти.
Все ще попереду, настане, не мине.
Все одно загинем, то краще вже  горiти.

Тебе я маю встрiтити, але  вже боюся,
Ти доля моя , невід'ємна ти частина,
Полюбляєш сильних? Що ж ,я не здаюся,
Бажаєш зустрiчi- знаєш де моя хатина.


Рецензии