Час кохати настав

Час кохати настав,знов настав,
Гіркотою цілунків в рум'янці.
Знаю я ,я ще й раньше кохав,
Це чуття-мов закритий ти в склянці.

Час кохати настав,знов настав,
У обіймах твоєї надії...
У цілункові зім'ятих трав,
Теплим поглядом ночі зігріє.

Час кохати настав,знов настав,
Поцілунковим полум'ям казки.
Я тебе цілу вічність чекав,
То ж дарую тобі свої ласки.

Час кохати настав,знов настав,
Смуток серця із ніжністю ллється.
То ж цілунок даруй не лукав,
Коли в щастя ця мить обернеться.
   (Понкратова.О.В.)


Рецензии