В. Коуп. Разлука

Wendy Cope   

Loss

The day he moved out was terrible –
That evening she went through hell.
His absence wasn’t a problem
But the corkscrew had gone as well. 


Венди Коуп

Разлука

Он хлопнул дверью, свет померк, -
Был сущий ад под вечер.
Вопрос не в том, что некому -
Открыть бутылку... нечем!


Рецензии