Мы тута шо дэ

Успел прам вкадлошыты.
Да, го, да фсе зьдзеляль пляйн!
Всё уключыф, хэ, і всэ ж зяряботяля
Прамо-такы ш у тялять.

От но устав да угрохал тут стопачКУ Ш.
Да, ну, сапраўдна, нармаль!
Фсё жэ у КозачКІ Ш,
Мамачкі родНенькай.
Как тут ны згубыш ны й чарк.

Ведзь падьНехСёхт та Рагатк
Не валідольчыц сфой с пасць.
Да і ф каторый вжэ раз!
Ну, навыть сплюнь не ф стакан.

В опшчым, ны выдыржав я тут разбойніцы.
Да і уладыв об хат
Разам з святой свой вадяр
Кубочка хвайн.

Так завтрак насмарк.
Далый шчо б нам.
Ф сцірцы бёльё жа забраць.
Ха! Так 2 зайц! Ну, па дарогі зе к вагзаль.
Дунул я лёгка, пашці бес паклажаў ж,
Да й і  й ага: жыд вас ждал.

А ні прыёмшчыц уж,
А ні загадчіці.
Фсе, ну, зе дзеньгій здаваць
За час да канца б.

Фсе зе прывыклі ано чаяваць,
Піць да гуляць да с пяць мат.
І не расці хоць трава
А ні в Брыльянт ці й Кабзар.

Вота мы тронілься.
Ну, с Мазгавой ціпа:
Да хай ано прападай!
Вець фсё равно 30 рублыкаф дайце падль.
Хоць там оно тлі лубаск.

Вме100 прыёмна ужа ж фата-граф!
І мы тут прачкі фсё сам!
Ліш бык карман не трышчав.
Так шо, мій віл, йідь да псярнь.

І во з Янова мы ровненькім шагікам
І – да садка фш!
В Рылавыч шо нам на танк.
Тут жа й двухсотк раЗмейНяйш
Да і былэт на бусак.

Ну, й как панравіхца вам,
Колі ты но вылезаш –
А у цябе у садках
Вжэ а ні плада й? Ну, как-та ш над зарабляць
Бабцы з дачка з Гарадка.

Еблычок мы ж тут одклав.
Ну, штукый с пар з пахам вах!
Так веть бен-ладанкы хап.
І йды шукай до сырка. Так вот у нас всё задарм.
Ёгы ж мы з Васьк. І ек тягатысь са псарнь.
Мы тут на сік, на віна…
Ну, как бы Івцы в хлів, бач. Тры гаж мышка.

І а ны вам дзякуй, пан.
Мы ж в гнідк бером, мо, й смітанк?
Да ужэ лучшый із лавк
Савкі-жыдка. І німцый в зброда й ныма ж.


Рецензии