Не спiши! Зупинись! Що ти робиш?!

Не спіши! Зупинись! Що ти робиш?!
Кожен крок – це Життя, це Любов!
Кожен крок на Шляху – насолода!
Усвідомлюєш, що ти пройшов?!

Не спіши! Вічність поруч з тобою –
За дверима, у Небі, в очах…
Подивись – ген, високо-високо
Пропливає Любов’ю твій Птах…

Не спіши! Піднімайся у Небо
Крок за кроком, але не спіши!
Не гадай про мінливу потребу…
Піднімайся! До Птаха лети!

Не спіши! Зупинись! Що ти робиш?!
Що вкладаєш в скарбничку Життя?
Чи ж, Любов’ю означені, кроки
Визволяють тебе з не-Буття?...

27.07.2014


Рецензии
Гарно!!! А ми кудись все біжимо... З повагою.

Наталья Сытник   30.07.2014 23:33     Заявить о нарушении
Дякую!
Так добре, коли не поспішаєш, а насолоджуєшся кожною миттю Життя...
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   31.07.2014 09:36   Заявить о нарушении