Careless

I have tried before to treat everything carelessly,
Not to reminisce or indulge in sorrow endlessly.
Every time I leave behind the bitterness of memory,
I face emptiness. Astoundingly, I enjoy savoring
Every single moment, every single word of yours,
So, this road seems a straight, never-ending course.


Рецензии