небо низького росту

(під "верше мій верше")

небо
низького росту
де ти
моя дитино
там де
померти просто
круки
летять у гості
чорна
з вогню година

чорна
з вогню година
очі позатуляла
може
щe не загинув
бачили мого сина
там де
війна лягала

там де
війна лягала
світе
ти сивий наче
душі повисихали
труни позабивали
злива
не йде
а плаче

злива
не йде
а плаче
там
на землі розбитій
сина
і сну не бачу
хай він
мені пробачить
вісткою
нині вбитій

вісткою
нині вбитій
в горі
перегорілій
як же
на світі жити
Бога
й людей любити
сину
мій цвіте білий

30 Липня 2014


Рецензии