Спогади грушевi

Солодкі груші,жовті,чисті,
Старенька мама-вся в намисті.
Татусь у полі сіно косить,
Земля у неба дощу просить.

Парують і шумлять поля,
Цвіте наш край,моя земля.
І спогадом веселим з дому,
Розгонить сон,розгонить втому.
   (Понкратова.О.В.)


Рецензии