П ду знов залишу в памят сво й

Піду і знов залишу в памяті своїй,
Твої слова давно вже вирішено все,
Та лити сльози за тобою я не буду,
І тільки сон мене ще досі до тебе несе,

Злітаю знов та падати вже нема нікуди,
З блакитних океану, небесних ціх очей,
Та лише зорі, що мене ведуть усюди,
Благають не стріляй,надія завджи є,

І знову новий день і нове сонце,
Та знову ти не та, чи може я не той,
Холодним я як завжди буду небом,
Ти будеш теплою і ніжною собою..

Переживу напевно ще раз,все забуду,
Час вилікує, загояться на серці всі рубці,
Живу в полоні хоч твоїм ніколи я не буду,
Від волі не забрати в тебе тих ключів...


Рецензии
Гарно...але якось дивно...що з назвою? )

Дякую,Елiна.

Элина Оураниос   30.07.2014 01:03     Заявить о нарушении