Ти пьяниш мене, мов найдорожче в ск..

Те,що було в бокалі перейшло у бризки.
Ти п'яниш мене, мов найдорожче віскі.
Зніма одежу з серця - роздягаю душу
І щось комусь казати більше я не мушу.
Ти вигадуєш для мене найкращі історії,
У твоіх очах можно потонути, як у морі.
Між нами розряди, що можуть вбити.
Сіємо зерна любові - пожнем квіти.
Найщиріші посмішки високого гатунку,
Від твого тепла мені не треба рятунку.
Я не шукаю звідси ніякого зиску,
Ти пьяниш мене, мов найдорожче віскі..


Рецензии
Оригінально і дуже цікаво....

Ли Чень Дао   30.07.2014 11:14     Заявить о нарушении