Ружовыя кацяняты

Задушы меня рэчаіснасць
Пазбаві ад гэтай мразоты
брыдоты, галоты….існасць?
Ад яе цягне да блявоты!

Мне дазваляе мая сціпласць
Сказаць што ты вар’ят мурзаты
Калі падману дзікая сутнасць
Думкі трывае горш чым краты!

Перад люстэркай бадзерасць
Моцныя псіхадэлічныя канаты
Шклянымі вачыма – радасць
Бегаюць ружовыя кацяняты!

Адрадзі мяне рэчайснасць,
А вось там ружовыя кацяняты….


Рецензии