Послання

Послання 

Дочекайтеся, дівчата,
Я ще з вами обнімусь,
Суну в стріху автомата,
На богині одружусь.

Принесе діток нам дзьоба*:
Берегинь і козаків,
Дасть роботу „ Кулявлоба** “-
Без чинуш і хабарів…

Станем мудрі та багаті
У Раю, без чехарди,
Утече колона п’ята
До московської орди…

Перерву поки строчити
Вам, красуні, еСеМеС,
Лечу ворога „ мочити “ –
У вбиральні засів „ Бєс…“.

*дзьоба – лелека
** - Арсеній Яценюк

11 липня 2014 року


Рецензии